niebieskooka
Junior Member

Registered: 3-9-2013
Member Is Offline
|
|
Szukam ładnych bransoletek z kwarcu dla kobiet
Wybieram się niedługo na urodziny do mojej psióły i tak chciałabym jej sprawić niespodzianke i kupić jej
bransoletkę z kwarcu. Gdzie wy kupujecie takie bransoletki?
|
|
Piratka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Kamienie naturalne ladnie się prezentują i jakoś specjalnie nie trzeba urozmaicać stroju jak a się taką
bransoletkę. Jak szukasz to może tu https://myness.pl/pl/bransoletka-kwarc-w-srebrze-1285.html oni maja bransoletki z kwarcu. A jednak dobra bransoletka z kwarcu to jest zakup na
lata. Ta akurat bransoletka do której dałam linka jest ładna i dość nietypowa bo kamienie mają kształt małych
rózyczek.
|
|
nieszczesna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Sama uwielbiam bransoletki i nie wyobrażam sobie by isc na impreze bez ładnej bransoletki :P Ale musi mi pasować do mojego stroju
koniecznie :P
|
|
Panna_na_wydaniu
Junior Member

Registered: 11-6-2015
Member Is Offline
|
|
Dobrej jakości biżuteria jest potrzebna bo to jednak się nie zużywa po jednym razie.
|
|
Piratka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ta firma do której podawałam ci linka wyżej ma też bransoletki z jadeitu chcesz to zerknij tu https://myness.pl/pl/c/Jadeit/2178394 i moze cos ci wpadnie do oka. Oni generalnie maja dobrze zrobione opisy bo można dopasować
bransoletke do danego znaku zodiaku. Jadeit jest o tyle ciekawy ze wystepuje w roznych kolorach wiec kazda bransoletka jest inna : )
|
|
niebieskooka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Dzięki : ) zobaczę co maja może maja cos ekstra na prezent :P
|
|
Piratka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Sklep Myness ma tez bransoletki srebrne naszyjniki męskie no i bransoletki z bardzo roznych kamieni jak rubin opal. Maja klasyczne modele ale tez
takie dla osob które lubia eksperymentować ze swoim wyglądem.
|
|
nieszczesna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Przeglądałam te bransoletki z jadeitu no i one takie na co dzień się sprawdza. Bo wtedy nosic srebrne bransoletki całkowicie
to trochę bez sensu.
|
|