Pizmak
Junior Member

Registered: 3-9-2013
Member Is Offline
|
|
Wymiana tylnej belki w Warszawie - polećcie dobrą firmę!
Cześć, mam problem z zawieszenie, konkretnie tak jak zaznaczyłem w temacie z tylną belką w moim Citroenie. Byłem u
swojego mechanika, ale on się nie zajmuje takimi sprawami. Możecie polecić jakiś dobry, sprawdzony serwis, w którym
zajmą się wszystkim?
|
|
Krettet
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ostatnio korzystałem z pomocy dealera, bo wiem, że ciężko poradzić sobie z takim problemem. W moim niewielkim miasteczku nikt
nie chciał się podjąć naprawy. Pewnie zdecydowanie łatwiej byłoby w większym mieście wojewódzkim
|
|
Sanwy
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Nie jest aż takim problemem regeneracja, naprawa bądź wymiana tylnej belki Warszawa to miasto gdzie znajduje się świetny
serwis aut produkowanych we Francji. Wiem, że mają również siedzibę w Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu, więc zawsze
można podjechać tam, gdzie miałbyś najbliżej. Lepiej jakbyś zajął się naprawą szybko, bo auto z
niesprawną belką traci przyczepność i naraża Twoje bezpieczeństwo. Wymiana w moim aucie poszła sprawnie - rano
oddałem do warsztatu a wieczorem mogłem już odebrać! Więcej możesz poczytać na ich stronie
serwisautfrancuskich.pl/regeneracja-tylnej-belki-warszawa/, ale myślę, że warto.
|
|
Pizmak
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Super! Mam niedaleko do Poznania, więc zadzwonię i się umówię na konkretny dzień. Trochę mnie
nastraszyłeś z tym bezpieczeństwem
|
|